ASOS LOTURI HAINE OUTLET

ASOS este un retailer britanic ce comercializează articole vestimentare precum blugi, bluze, topuri, rochii, costume, pantaloni, sacouri, cardigane, costume de baie și lenjerie de corp, inclusiv accesorii. De asemenea, tot aici vei găsi încălțăminte practică și, totodată, casual, care poate fi purtată în diverse combinații de stiluri și culori.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Fondat în anul 2000 de Nick Robertson, Andrew Regan, Quentin Griffiths și Deborah Thorpe și având sediul în Londra, Regatul Unit,în prezent, brandul ASOS îi are drept oameni cheie pe Adam Crozier, președintele, Nick Beighton, CEO și Anders Holch Povlsen, acționar.

  Ulterior, brandul Asos a adus în atenția clienților săi și categoria de cosmetic, de unde poți achiționa diverse produse, în funcție de preferințe. De asemenea, ASOS comercializează peste 850 de mărci, pe lângă propria gamă de articole vestimentare și accesorii, pe care le expediază în 196 de țări.

  Numele ASOS a provenit, inițial, de la As Seen On Screen, cu sloganul: ,,cumpărați ceea ce vedeți la TV”, sau ,,la fel ca ceea ce vedeți pe ecrane”.

  Această denumire provine de la faptul că ASOS a vândut clienților săi exclusiv imitații de articole vestimentare pe care celebritățile le-au purtat la emisiuni TV.

  În prezent, din categoria de articole de îmbrăcăminte pe care această companie o deține, tu poți alege să cumperi diverse ținute care să te reprezinte, la un preț pentru buget. Aceleași articole vestimentare, direct de la acest brand poț găsi, la un preș mult mai avantajos, aici. Noi avem un depozit încărcat cu haine outlet en gros ASOS, din care tu poți alege orice articol vestimentar îți atrage atenția, la prețuri mult mai mici.  Sună bine? Atunci nu mai aștepta, plasează comanda ta de haine outlet en gros ASOS și poartă-le cu stil și încredere!

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart