BESTSELLER LOTURI HAINE OUTLET

Bestseller, compania privată de îmbrăcăminte ce își are sediul în Danemarca, a fost fondată în anul 1975, având, în prezent, 20 de mărci printre care se numără și Vero Moda, Mamalicious, VILA, NUMAI, SELECTED Femme sau Junarose, acestea fiind doar cele pentru femei. În categoria mărcilor bărbătești se numără Jack & Jones, brand adresat clienților mai tineri, ce cuprinde lenjerie și articole de îmbrăcăminte, Selected Homme, arianta pentru bărbați a brandului Seelected Femme, ce cuprinde îmbrăcăminte contemporană, inclusiv costume și cămăși ce pot fi personalizate, Outfitters Nation și altele.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Din categoria brandurilor care se adresează copiilor face parte brandul Name It, cu articole vestimentare special concepute pentru fetițe și băieței cu stil.

  De asemenea, tot din categoria de branduri Bestseller se numără și marca Normal, respectiv un magazin cu articole de igienă personală.

  Fondatorul companiei Bestseller este Troels Holch Povlsen, iar omul cheie este ruda acestuia, Anders Holch Povlsen.

  Îți plac articolele vestimentare ale brandului Bestseller?

  Le poți avea acum la super preț de pe site-ul nostru! Deoarece deținem un depozit de haine outlet Bestseller, tu poți alege loturi de haine outlet en gros Bestseller.

  Poți crea ținute de impact cu doar câteva articole! Indiferent că alegi tricouri, bluze, cardigane, sacouri, geci de vară, rochii, blugi, articole de bază sau accesorii, pantofi, sandale, botine, acum poți arăta fabulos și poți atrage priviri cu un buget minim. Nu e nevoie să cheltuiești multi bani pentru a arăta bine! Vizitează acum secțiunea noastră de haine outlet en gros Bestseller și alege-ți următorul outfit care va face senzație!

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart