BOOHOO LOTURI HAINE OUTLET

Boohoo este un retailer de modă ce se adresează categoriei de vârstă cuprinsă între 16 și 30 de ani. Această companie a fost fondată în anul 2006 de către Mahmud Kamani avându-l ca președinte executiv și Carol Kane, directorul executiv în Marea Britanie, având, în 2019, vânzări în valoare de 856,9 milioane de lire sterline.

Lista preturi
PE BUCATA
bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  În categoria de  articole vestimentare ale companiei Boohoo sunt incluse rochii, topuri, pantofi, accesorii, blugi, tricouri, pijamale, măști de protecție în diferite tendințe vestimentare, costume, pulovere, haine de sală, costume de baie, iar exemplele continuă. Loturile noastre Boohoo contin aceste articole se găsesc pe site-ul nostru, de unde le poți achiziționa la prețuri mult mai mici.

  În total, compania Boohoo are o selecție de peste 27 000 de stiluri vestimentare și peste 36 000 de articole vestimentare. De toate aceste produse și accesorii marca Boohoo poți beneficia și tu, achiziționând din depozitul nostru de haine outlet en gros boohoo orice articole îți plac, la prețuri mult mai mici. În lotul nostru de haine outlet boohoo se află o gamă variată de produse care abia așteaptă să le porți!

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart