CACHE-CACHE LOTURI HAINE OUTLET

Cache Cache este un brand extins pe piața internațională care are o istorie în Grupul Beaumanoir (Saint-Malo, Franta). Acesta a reușit în 2005, prin complicitatea cu femeile, să ajungă în întreaga lume cu peste 1350 de magazine, din care o bună parte din ele se află în Franța.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Magazinele în care Cache Cache este prezent sunt: China, Italia, Spania, Belgia, Polonia, Portugalia, Letonia, Romania, Georgia, Filipine, Singapore, Tailanda, Malaezia, Indonezia, Egipt, Arabia Saudita, Emiratele Arabe, Bahrein, Luxemburg și Insula Reunion.

  Cache Cache a avut un succes deosebit deoarece se joacă cu liniile vestimentare și provoacă femeile să facă la fel. Cache Cache este brandul de modă pentru haine care ies în evidență femeilor optimiste și ambițioase. El apare ca o marcă de proximitate și oferă femeilor o modă accesibilă, care emană grație, feminitate și deține o paletă largă de culori și colecții noi care sunt adaptate pe stilul și personalitatea fiecărei femei.

  Misiunea Cache Cache este de a stimula fiecare stil, pentru a-și descoperi fiecare femeie propria personalitate și propriul fel de a fi în cele mai potrivite momente ale vieții. Cache Cache consideră că fiecare zi poate fi una grozavă dacă achiziționezi produse ușor de purtat și întreținut la prețuri care sunt întotdeauna accesibile.
  Valorile companiei sunt: accesibilitate, generozitate, dinamism și empatie.
  La noi pe site vei găsi cele mai deosebite ținute outlet din colecțiile Cache Cache.

  Toate colecțiile Cache Cache care se află în depozitul nostru sunt de cea mai bună calitate și sunt perfecte pentru personalitatea oricărei femei care urmează să le îmbrace. Toate loturile de haine sunt în regim de outlet și se află la cele mai bune prețuri de pe piață din acest moment. Dacă investești în produsele noastre, vei putea să îți achiziționezi mai multe loturi de haine din bugetul pe care l-ai stabilit inițial. Comandă repede și suntem convinși că nu vei regreta absolut deloc.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart