CELIO LOTURI HAINE OUTLET

CELIO este o firmă franceză care produce îmbrăcăminte pentru bărbați și îsi are sediul în Saint-Ouen, Franța. Această companie, se adresează în principal pieței europene continentale și oferă îmbrăcăminte de calitate la prețuri accesibile. În 1978, doi frați, Marc și Laurent Grosmann au deschis primul punct de vânzare Celio la Paris. Celio a fost fondată în 1985 și a devenit, în mai puțin de 30 de ani cel mai important brand de îmbrăcăminte pentru bărbați din Franța.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Fiind într-o continuă expansiune, marca este prezentă în peste 50 de țări cu peste 1100 de magazine, iar colecțiile create acoperă toată garderoba unui bărbat din 4 puncte de vedere: ,,casual, smart, jeans și essential’’.

  De asemenea, Celio se angajează să își dezvolte angajamentul social și să implice clienții și angajații săi. Aceștia sustin asociația Cé ke du Bonheur și își îndeamnă și clienții să doneze pentru copiii și adolescenții bolnavi, spitalizați.
  Hainele create de această companie sunt proiectate special pentru bărbații care preferă să se îmbrace casual, dar să aducă și o eleganță aparte în ținuta lor. Având o întreagă gamă de articole vestimentare la dispoziție, tu poți alege să achiziționezi atât articole de îmbrăcăminte, cât și accesorii de cea mai bună calitate pentru bărbați.

  Ți-am captat atenția? Vrei articole de la brandul Celio, dar la un preț mult mai mic? Te ajutăm noi. Avem pregătit pentru tine în depozitul de haine outlet, loturi de haine outlet Celio pe care le poți achiziționa la un preț foarte mic. Chiar dacă prețul este unul mai mult decât accesibil, calitatea produselor, a rămas aceeași.

  Nu mai sta pe gânduri și comandă acum loturi de haine outlet Celio de pe site-ul nostru. Totul se află doar la un click distanță. Ce mai aștepți?

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart