DESIGUAL LOTURI HAINE OUTLET

Desigual este o companie care se ocupă cu proiectarea unor haine și are sediul în Barcelona, Catalonia, Spania. Specificul acestui brand sunt patch-urile colorate, imprimeurile, graffiti, asimetria și culorile strălucitoare. Compania a fost fondată în 1984 pe insula Ibiza de către omul de afaceri elvețian Thomas Meyer. Aceasta a fost administrată de Manel Adell din 2002 până în decembrie 2013, iar apoi Manel Jadraque a devenit noul CEO.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Desigual este destinată femeilor, bărbaților, inclusiv și copiilor și vinde îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte pentru femei. Începând cu anul 2020, Desigual are peste 500 de magazine și locații de franciză în aproape 100 de țări.
  Design-urile sale diferențiale optimiste și pline de culoare, face compania să fie diferită, să iasă în evidență și să aibă creșteri uriașe de la an la an.

  Compania a început să funcționeze sub sloganul „Desigual, nu este același lucru” în ideea în care oamenii se pot îmbrăca diferit în haine distractive și proaspete la prețuri accesibile.

  Hainele proiectate, creează emoții pozitive și îndeamnă persoanele care le poartă să fie încrezătoare și să nu se teamă să fie ele însuși. Hainele desiguale sunt consierate ca o invitație la viață, o inspirație pentru cei care le poartă.
  Brandul are șase valori de care va ține cont mereu: recunoaștere, pozitivitate, toleranță, respect, angajament, distracție și îmbunătățire continuă. Ei își propun ca fiecare garderobă din lume să aibă cel puțin un articol Desigual.

  Toate acestea, dar la un preț mult mai mic? Se poate. Dar numai dacă comanzi de la noi de pe site. Dacă vrei să ai și tu articolele vestimentare care să transmită ceva diferit, pozitiv și distractiv, acum e momentul. Achizițonează acum loturi de haine outlet Desigual, direct de la un depozit de haine outlet Desigual pe care noi îl avem la dispoziție. Doar prin noi vei reuși să obții produse de calitate la un preț mic. Comandă de pe site-ul nostru cele mai loturi de haine outlet.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart