ENCUENTRO LOTURI HAINE OUTLET

Encuentro Moda, este un brand de modă spaniol deținut de YuniquePLM. YuniquePLM a ajutat la lansarea pe piață a liniilor de îmbrăcăminte și accesorii Encuentro.
Encuentro Moda oferă clienților o linie completă de îmbrăcăminte casual și office pentru femei, inclusiv jachete, pantaloni, blugi, tricotaje, rochii și accesorii. Compania a început ca o mică afacere, dar pe parcurs a ajuns să fie un brand mare și important. Rețeaua de distribuție a Encuentro Moda este formată din patru filiale, situate în: Madrid, Tenerife, Barcelona și Shanghai.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Encuentro Moda a fost înființată în 1986 și și-a păstrat obiectivul de-a lungul anilor, și anume să deschidă cel puțin 10 magazine pe an. Misiunea lor a fost de a oferi modă de înaltă calitate și accesibilă femeilor.

  Îți dorești să ai și tu astfel de haine? Articolele de la brandul Encuentro Moda sunt de o calitate deosebită, dar prețul lor nu este cel mai accesibil. Însă, la noi pe site vei găsi produse la un preț mult mai mic! Exact cum ai auzit! Noi suntem aici pentru tine. Avem pregătite în depozit de haine outlet, loturi de haine outlet Encuentro pe care le poți achiziționa la un preț incredibil de mic. Nu mai aștepta, Comandă acum loturi de haine Encuentro Moda de pe site-ul nostru să poți intra în posesia lor cât mai curând.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart