LEFTIES LOTURI HAINE OUTLET

Lefties este una dintre principalele companii de modă accesibile din Spania. În prezent, Lefties are peste 170 de magazine, în 9 țări: Spania, Portugalia, Rusia, Mexic, Qatar, Arabia Saudită, Maroc, Tunisia și Emiratele Arabe Unite. Deasemenea, Lefties, face parte din grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de distribuție din lume, de care mai aparține și branduri precum: Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Stradivarius și Uterque.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Inditex este unul dintre principalii distribuitori de modă din lume, cu peste 7.000 de magazine, datorită modelului său unic de management, bazat pe inovație și flexibilitate. Aceștia au o abordare de marketing interesantă, deoarece evită publicitatea revistelor, iar campaniile tipărite apar doar pe panourile publicitare din anumite regiuni.

  Lefties este o companie care se adresează tuturor tipurilor de oameni, de toate vârstele. Are articole atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii și bebeluși. Lefties are inclusiv încălțăminte și o linie de accesorii pentru toate vârstele. De asemenea, Lefties își completează gama de produse cu diverse colecții de îmbrăcăminte sport, pentru casă și lenjerie pentru corp.
  Brandul creat de Lefties este unul aparte, este recunoscut internațional pentru devotamentul cu care se implică compania pentru a proiecta cele mai reușite și la modă haine și accesorii, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

  Dacă vrei și tu haine Lefties la un preț mult mai bun, acum le poț avea achiziționând un lot de haine Lefties din depozitul nostru de haine outlet Lefties, la un preț perfect pentru bugete reduse. Ce mai aștepți? Site-ul nostru este pregătit, hainele din depozitul nostru sunt pregătite, tot ce trebuie să faci este să comanzi un lot de haine Lefties de la noi și vei fi pe deplin mulțumit de calitatea și profesionalismul de care dăm dovadă atât noi, cât și produsele Lefties.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart