NEXT LOTURI HAINE OUTLET

Next este o companie britanică de îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de uz casnic, care își are sediul în Enderby, Leicestershire. Aceasta a fost fondată la Leeds, în 1964 de către croitorul Joseph Hepworth, al cărui nume l-a purtat și compania la început. Inițial, Joseph Hepworth era în parteneriat cu James Rhodes, dar acest parteneriat a fost dizolvat în 1872.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Câtiva ani la rând, Helpworth a fost printre cei mai buni pe piață în ceea ce privește costumele de îmbrăcat pentru bărbați. În 1981, acesta a cumpărat retailerul de îmbrăcăminte pentru femei Kendall and Sons, iar pe parcursul anilor, Helpworth s-a transformat în magazin de haine atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

  Primele magazine Next s-au deschis la 12 februarie 1982 de către Davies, care după 1987 a deschis și un lanț de magazine cu o colecție de îmbrăcăminte pentru copii.
  La sfârșitul lunii septembrie 2006, Next a deschis o mână de noi magazine numite Lime. Aceste magazine vând stocuri la prețuri mai ieftine sub numele de Lime. Magazinele Lime au înlocuit punctele de vânzare Next existente care s-au mutat de atunci în spații mai mari din apropiere. Lime susține că ei reprezintă o concurență pentru Primark, Peacocks, Matalan și îmbrăcămintea din supermarketuri precum Tesco, ASDA și Sainsbury’s.

  Hainele realizate de Next, au un success imens în afara țării noastre și sunt renumite pentru calitatea hainelor și a accesoriilor de care dispune această companie. Hainele merită o atenție deosebită, prima impresie face cât o mie de cuvinte. Dacă comanzi de la noi câteva loturi de haine outlet, vei avea numai de câștigat. Prețul este unul foarte avantajos față de ceea ce se găsește acum pe piață, Avem un depozit de haine Next la dispoziția ta și loturi de haine numai bune de luat acasă.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart