PIMKIE LOTURI HAINE OUTLET

Pimkie deține o firmă de modă și un lanț de magazine cu articole vestimentare în toată Europa, jumătate din acestea fiind prezente în Franța, iar cealaltă jumatate în restul Europei. Hainele sunt destinate femeilor tinere, iar mai nou se focusează pentru a confecționa cele mai potrivite ținute pentru femeile care au vârsta aproximativă de 20 de ani.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Acest brand are sediul stabilit în nordul Franței, în Villeneuve-d’Ascq, în apropiere de Lille, iar alte birouri mai exisită în 3 țări: Italia, Germania și Spania.
  Un lucru interesant de menționat este faptul că această companie, face parte din Asociația Familiale Mulliez, fondată de Gérard Mulliez, iar primul magazin a fost deschis la Lille, în 1971, sub denumirea ,,Pimckie’’ care a fost schimbată ulterior în 1983.
  Designul de îmbrăcăminte provine din centrele din Lille, Barcelona și Milano. De asemenea, cele trei centre de distribuție pentru toată Europa se află în Willstätt, lângă Offenburg, în Baden-Württemberg. Acest magazin a avut în 2017 o cifră de afaceri de 563 milioane de euro, iar în decembrie 2018, Béatrice Lafon a fost numită noul CEO al companiei.
  Printre concurenții Pimkie se numără C&A, Zara, H&M, Bestseller, NewYorker, Tally Weijl, Esprit și Camaïeu, prin urmare loturile de haine pe care o să le găsiți la noi pe site în regim de outlet sunt deosebite și unice. Pimkie a iubit întotdeauna moda și mereu s-a focusat să răspundă nevoilor și dorințelor propriilor clienți. Hainele sunt aduse direct din depozitul cu outleturi Pimkie, doar că le găsiți la un preț mult mai avantajos raportat la calitatea produselor. Vă încurajăm să vă uitați bine peste articolele vestimentare prezente la noi pe site și să alegeți cele mai deosebite ținute. Nu sta pe gânduri, cu siguranță nu vei regreta dacă vei comanda din depozitul nostru de haine outlet en gros Pimkie.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart