PRETTYLITTLETHING LOTURI HAINE OUTLET

PrettyLittleThing este un retailer de modă britanic ce se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani. Această companie este deținută de grupul Boohoo, iar activitatea sa se desfășoară atât în Marea Britanie, cât și în Irlanda, Australia, SUA și Franța, dar sediul principal se află în Manchester, având, de asemenea, birouri în Londra și Los Angeles.

Popularitatea acestui brand a început atunci când vedete precum Miley Cyrus, Michelle Keegan, Rita Ora, Jessie J sau Nicki Minaj au fost surprinse purtând gama de produse PrettyLittleThing.

Compania PretyLittleThing a fost co-fondată în anul 2012 de către Umar Kamani și fratele acestuia, Adam Kamani, care au început cu un brand care avea produse în ediție limitată pe site. Mai apoi, compania s-a extins, iar acum PrettylittleThing a ajuns la nivel internațional, vânzând îmbrcăminte, încălțăminte, accesorii și produse de înfrumusețare pentru femei cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

    Comanda online

    Alege cantitatea dorita

    Vrei să le achiziționezi la prețuri mult mai mici? Atunci comandă haine outlet en gros PrettyLittleThing din depozitul outlet pe care noi îl deținem și garantat nu vei regreta alegerea făcută! Noi avem loturi de haine outlet PrettyLittleThing din care tu poți alege  orice articole vestimentare îți fac cu ochiul de pe site. De la rochii, topuri în diferite culori de vară, body-uri, blugi, costume de baie în diferite modele și mărimi, lenjerie care mai de care, toate le găseşti în loturile en-gros PrettyLittleThing. Profită de timpul care a mai rămas din vara aceasta și poartă ținute marca PrettyLittleThing accesorizate cu stil, la prețuri mici, de pe site-ul nostru!

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart