PULL&BEAR LOTURI HAINE OUTLET

Compania ce produce articole vestimentare, Pull and Bear, a fost fondată în anul 1986 în Narón, Galicia, Spania, sub numele de new Wear, fiind lansată, mai apoi, official, în 1991, cu numele Pull&Bear. În prezent, brandul face parte din grupul Inditex, ce deține și brandurile Zara și Oysho.
Pull and Bear este o companie specializată în fabricarea și comercializarea articolelor de îmrăcăminte și accesorii realizate în stil urban.
Având o întreagă gamă de articole vestimentare la dispoziție, tu poți alege să achiziționezi articole de îmbrăcăminte, pantofi, genți sau accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

    Comanda online

    Alege cantitatea dorita

    Vrei astfel de articole de la brandul Pull&Bear, dar la un preț mult mai mic? Nici o problemă, noi suntem aici pentru tine. Avem pregătite în depozit de haine outlet, loturi de haine outlet Pull and Bear pe care le poți achiziționa la un preț incredibil de mic. Prețul a ,,intrat la apă” la noi pe site! Calitatea produselor, însă, a rămas aceeași. Ce mai aștepți? Comandă acum loturi de haine outlet Pull and Bear de pe site-ul nostru, rapid și simplu, cu doar un click!

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart