S.OLIVER LOTURI HAINE OUTLET

Compania S.Oliver a fost fondată în anul 1969 de către Bernd Freier, având sediul în Rottendorf, Germania. S.Oliver comercializează articole vestimentare, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, bijuterii, parfumuri, ba chiar și ochelari de soare.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Tu cunoști povestea din spatele brandului S. Oliver?

  În 1969, Bernd Freier a inaugurat primul său butic din Wurzburg, Germania, care avea doar 25 de metri pătrați și a cărui denumire era Sir Oliver. Această denumire provine de la eroul romanului Charles Dickens, Oliver Twist. În spiritul acelor vremuri, ,,Sir” a fost adăugat numelui brandului mai apoi, ca un omagiu adresat modei londoneze. Totodată, celor mai admirați și de succes domni din capitala britanică li se adăuga, în semn de politețe și respect, ,,Sir” în numele lor. În zilele noastre, ,,Sir Oliver” a fost prescurtat S.Oliver.

  Există 3 segmente principale cărora brandul S.Oliver li se adresează și anume 3 tipuri de cumpărători. S.Oliver Casual este cel mai mare și diversificat segment de modă al brandului, care se focusează pe stilul abordat de femei și bărbați în timpul liber, non-conformist, libertin, simplu dar de impact.

  QS by S.Oliver este al doilea segment de modă al companiei, care se adresează clienților mai tineri, adolescenții, abordând un stil mai fresh, mai actual, adaptat preferințelor acestora.

  S.Oliver Selection este ultima categorie de modă a companiei S.Oliver, care se focusează pe preferințele și stilul vestimentar al unei audiențe mai sofisticate.

  Totodată, în afara acestor trei categorii principale, compania S.Oliver mai are o secțiune de articole vestimentare, S.Oliver Bodywear, ce conține articole precum lenjerie, costume de baie, pijamale și nu numai.

  Nu uităm nici de copii!

  S.Oliver are o secțiune specială care se adresează copiilor, unde vei găsi articole vestimentare precum tricouri, bluzițe, hanorace, pantaloni, pantofi, iar exemplele continuă atât pentru nou-născuți, cât și pentru preșcolari sau școlari.

  Poți crea outfituri personalizate, achiziționând produsele noastre din lotul de haine outlet en gros S.Oliver, la prețuri reduse.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart