ZARA KIDS LOTURI HAINE OUTLET
zara logo

Zara este o companie spaniolă cu ​​sediul în Arteixo, în Galicia (Spania), deschisă în anul 1975. Ortega, fondatorul Zara a numit inițial magazinul Zorba după filmul Zorba Grecul. Compania proiectează îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, costume de baie și parfumuri. Este cel mai mare Band din Inditex, care este ce mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume. Începând din 2017, Zara lansează până la 20 de colecții de îmbrăcăminte pe an.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Contacteaza-ne prin formular

  Primul magazin a vândut modele populare de îmbrăcăminte de lux la prețuri scăzute. De-a lungul anilor, Zara s-a extins tot mai mult și a deschis tot mai multe magazine. În 2010, pentru prima dată, Zara și-a lansat buticul online. Site-ul a fost lansat în Spania, Marea Britanie, Portugalia, Italia, Germania și Franța, ulterior au început să se lanseze și în alte țări.

  Colecția Zara Kids a apărut și ea de-a lungul timpului și are cele mai creative și deosebite haine pentru copii și bebeluși. Hainele sunt atractive pentru copii, au o ținută aparte, la modă și originală.

  Colecția Zara Kids nu are cele mai accesibile prețuri, iar părinții nu își permit mereu să achiziționeze haine scumpe, având în vedere că fiecare copil crește foarte repede și rămân hainele mici.

  Dar, mulți părinți își doresc să aibă haine cât mai frumoase și elegante pentru copiii lor. Și cum facem atunci? Poți apela la noi. Avem colecții outlet Zara Kids, care sunt prezente la noi în depozit și așteaptă să fie livrate cât mai repede în cât mai multe loturi.

  Comandă de pe site-ul nostru cele mai cool loturi de haine outlet Zara Kids pentru copii și bebeluși și nu îți va părea rău nici o secundă. Prețurile au intrat la apă, iar calitatea este aceeași. Profită cât mai ai timp!

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart