ZARA LOTURI HAINE OUTLET
zara logo

Știm că și ție îți plac articolele vestimentare de la ZARA. Știai, însă, că această companie a fost fondată în urmă cu 45 de ani, în anul 1975, la Arteijo, cu sediul în La Coruña, Galicia, în Spania, de către Armancio Ortega și Rosalia Mera?  În prezent, acest retailer este parte a grupului Inditex, care deține, de asemenea, și mărcile Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Stradivarius, Bershka și nu numai.

O poveste mai puțin știută despre acest brand este că, față de alte companii din domeniu, despre Zara se spune că ar avea nevoie de doar două săptămâni pentru a dezvolta un produs nou și a îl lansa în magazine, comparativ cu o medie de aproximativ șase luni din industrie. Zara lansează, de asemenea, în jur de 10,000 de modele noi de produse în fiecare an și este una dintre companiile care au rezistat trendului de mutare a producției în țări mai puțin dezvoltate.

Lista preturi
Loturi de 50 bucati

  Comanda online

  Alege cantitatea dorita

  Ce e foarte interesant la acest brand este strategia de promovare. De ce? Pentru că au  o politică bazată pe zero publicitate, compania alegând, în schimb, să investească periodic un procent din venituri pentru a deschide un nou magazin, fiind catalogată de CNN drept ,,o poveste spaniolă de succes”.

  Acum că îi știi și tu povestea, dintre zecile de articole vestimentare ZARA, precum  paltoane și geci pentru sezonul toamnă-iarnă, sacouri office, cămăși, topuri, tricouri hanorace, pantaloni, blugi, fuste, pantofi, genți sau accesorii, toate pentru femei, sau costume, pulovere, jachete tip cămașă, pantofi office, parfumuri, bluze polo sau geci, toate pentru bărbați ai de unde alege și, cu siguranță, și pe tine te-a atras măcar un articol vestimentar marca ZARA.

  Chiar și copii se îmbracă de la ZARA. Compania are o secțiune specială de articole pentru copii care include secțiunea de vârstă cuprinsă între 6-14 ani pentru fete și băieți și 3 luni-5 ani pentru bebeluși și copilași, plus o secțiune mini de la 0 la 12 luni pentru nou născuți.

  Vrei și tu haine ZARA la un preț mult mai bun? Acum le poț avea achiziționând un lot de haine Zara din al nostru depozit de haine outlet Zara, la un preț perfect pentru bugete reduse. Ce mai aștepți? Site-ul nostru este pregătit, poți comanda direct din depozit cu un simplu click.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart