Despre noi

Despre noi

Stock Romania este specializata in cumpararea si vanzarea de stocuri de haine en gros la preturi mici.

Comercializam cele mai cunoscute marci de pe piata europeana.

 

Importul unei cantități mari de îmbrăcăminte direct de la producător ne permite să oferim îmbrăcăminte si încaltăminte la cel mai mic preț posibil de pe piață și disponibilitatea continuă a mărfurilor.

Datorită experienței dobândite, am dezvoltat un sistem unic de vânzări care permite cumpărătorului să obțină profituri maxime. Se bazează pe bazele tehnicilor de vânzare, creând încredere, face atât vânzătorul, cât și clientul final să fie pe deplin mulțumiți de achizițiile lor.

Lucrăm cu magazine mici și companii mari.

Oferim îmbrăcăminte outlet, sfârșit de colecții, surplusuri de producție ale producătorilor de renume. Oferta noastră include nu numai îmbrăcăminte pentru femei, ci și bărbați și copii. Oferim clienților posibilitatea de a alege loturile care li se potrivesc .

Asigurăm livrarea rapidă și sigură a mărfurilor la destinație. Livrare nationala realizata printr-un contract cu o firma de curierat Fan Curier. Expedierile internaționale sunt livrate de companiile de Transport sau UPS/TNT/DHL. Încercăm întotdeauna să găsim cea mai ieftină și cea mai benefică soluție , iar bunurile să fie livrate în cel mai scurt timp posibil.

Peste 500.000 produse vandute
Peste 200 parteneri
Cele mai recente colectii
Preturi foarte mici
Promptitudine si seriozitate

Branduri comercializate

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart