fbpx

Despre noi

Stock Romania este specializata in cumpararea si vanzarea de stocuri de haine en gros la preturi mici.  

Concept

Comercializam cele mai cunoscute marci de haine en gros de pe piata europeana.
StockRomania a negociat oferte direct cu lichidatorii de stocuri ale acestor marci.

Since 2014

Peste 500.000 produse vandute
Peste 200 parteneri
Peste 10 branduri

Avantaje

Cele mai recente colectii
Preturi foarte mici
Promptitudine si seriozitate

Povestea noastra

Stock Romania este un depozit haine outlet care comercializeaza haine de firma en gros provenite din surplusurile de comenzi sau lichidarile de stoc ale celor mai cunoscute branduri de haine din Europa. Datorita eficientei serviciilor noastre, hainele en gros vor fi expediate intr-un timp foarte scurt sau clientii nostrii pot ridica produsele direct de la depozit. Garantam ca ofertele noastre sunt cele mai avantajoase de pe piata deoarece echipa Stock Romania negociaza direct cu proprietarii de branduri europene majore sau cu departamentele lor autorizate de lichidare de stoc, oferindu-va astfel cele mai recente colectii.

       Stock Romania a fost infiintata in anul 2014, principalul sau obiectiv fiind vanzarea de haine en gros a celor mai cunoscute braduri din intreaga lume la preturi cu pana la 90% mai ieftine decat in reprezentante. Echipa Stock Romania a negociat oferte de haine outlet direct cu proprietarii de brand-uri europene majore sau cu departamentele lor autorizate de lichidare de stoc, oferind astfel colectii de haine autentice, pre-inspectate, cele mai recente si la moda din Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Danemarca, Germania si alte tari lidere de moda.

Introducerea acestui tip de stocuri de haine en gros la noile piete este intotdeauna o provocare, dar ne place sa prezentam clientilor nostri haine interesante si la moda. Echipa noastra ofera haine de firma en gros la preturi rezonabile, flexibilitate si reactie rapida la schimbarea cerintelor pietei. Intotdeauna avem o mare selectie de produse pe stoc. Toate acestea au ajutat compania sa devina un lider in sectorul de azi.

 

Stock Romania – furnizorul tau de haine en gros!