Intrebari frecvente

Stock România este o companie specializată în achiziționarea și vânzarea de stocuri provenite din lichidarea celor mai cunoscute textile din Europa. Principalul nostru scop este furnizarea de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii in cantitati en-gross magazinelor, depozitelor, outleturilor sau magazinelor online de fashion.

Puteti plasa o comanda  folosind oricare din cele 3 metode:

    1. Prin e-mail:  scrieţi-ne la adresa de mail depozit@stockromania.com toate delatiile despre coamnda pe care doriti sa o plasati.
    2. Telefon:   puteti oricand plasa o comanda doar apeland la numarul: 0762273070.
    3. Chat:  Din partea drapta-jos a ecranului veti putea deschide o conversatie unde va rugam sa ne lasati toate detaliile despre comanda pe care doriti sa o plasati.

Termenul OUTLET desemnează produsele brandurilor sau caselor de modă bine cunoscute înainte de lansarea noilor colecții, produse care au fost comandate în mod greșit de către clienți, produse returnate la magazin, supra-producție etc.

Incercam constant sa comercializam cele mai recente colectii provenite din supra-stocul magazinelor sau lichidarile acestora. In acest moment Stock Romania detine colectiile 2022-2023.

Echipa Stock Romania a negociat cele mai bune preturi direct cu departamentele de lichidari de stoc ale marcilor de haine din Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Danemarca, Germania și alte tari lidere de moda.

Nu vindem pe model si serie. Vindem sub forma de MIX. Nu putem oferi seria completa pentru fiecare model in parte. Insa va garantam ca diversitatea de marimi este una foarte mare. Predomina la dama: S si M, iar la barbatesti: M si L. Niciodata nu veti avea un mix care sa contina doar 1 sau 2 marimi. Intodeauna se amesteca din toate marimile pentru a veni in ajutorul clientilor nostri.

Pentru a oferi cele mai calitative produse, stocurile noastre NU contin produse cu defecte!

Pot fi comandate minimum 50 de produse, insa la comenzi mai mari pretul este negociabil.
Intr-un mix de 50 de produse veti gasi cateva: geci, bluze, tricouri, pantaloni, cardigane, rochii, fuste, accsesorii etc. , diverse marimi si modele.

 Pot fi realizate colete de mix de sortimente pe fiecare brand.

Produsele pot fi preluate direct de la depozit sau pot fi livrate prin curier oriunde in tara.

Plata se poate face numerar, prin transfer bancar sau ramburs la primirea coletului.

Cu siguranta, pe baza unei programari prealabile este posibila vizita in depozitul nostru si prezentarea produselor din stoc. In plus, odata cu completarea formularului “Comanda” veti primi mai multe fotografii cu produsele noastre si ofertele actuale.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart